2009 m. spalio 28 d., trečiadienis

,,Akcijų biržų Internete apžvalga ir analizė",socialinio turinio dalinimosi informacija;

Labai nudžiugino Flickr.com savo teikiamomis paslaugomis, galima atlikti paiešką grupėse, tarp juose esančių failų ar tiesiog ieškoti tam tikrų vartotojų. Gana patogi paslauga yra pasaulio žemėlapis, su tam tikroms vietovėms priskirtomis nuotraukomis.
Imeem.com yra paieškos sistema, kuri išsiskiria iš kitų savo specifika. Ji ieško garso pranešimų, garsinių failų ar muzikos grupėse, bloguose. Yra speciali galimybė bet kokį garsinį pranešimą paversti skambučio tonu mobiliajam telefonui.
Video turinio paieškos sistema Vimeo.com sugeba susitvarkyti su bet kokiu paieškos raktu ir pateikia teisingus rezultatus. Labai patiko, kad pasirinkus tematiką, galima rasti visus naudingus video klipus.
Šio namų darbo metu labiausiai likau sužavėtas Scribd.com elektroninių leidinių dalinimosi sistema. Mano pasirinktai tematikai, tai yra pati svarbiausia sistema, gebanti rasti daug naudingos informacijos, kuri būna parašyta pateikčių ar elektroninių knygų pavidalu. Be to kiekvieną leidinį galima atsisiųsti į kompiuterį, arba peržiūrėti tiesiog naršyklės lange.
Rasti šaltinai:
Reikšmingų šaltinių sąrašas, socialinio turinio dalinimosi sistemose:

1. http://www.vimeo.com/3839078 (video)
2. http://www.scribd.com/doc/14511878/Weekly-Review-180409 (el.leidinys)
3. http://www.slideshare.net/tcdailj/investments-in-stocks-and-bonds (el.leidinys)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą